Hoe uw tegelvloer reinigen?

Het onderhoud van keramische tegels is erg eenvoudig. Een dweilbeurt met een beperkte hoeveelheid allesreinigend product is voldoende. We raden Cerasol aan. Dit product is ideaal voor uw wekelijkse poetsbeurt. Deze dweilzeep is ontvettend en niet voedend. De zeep geeft geen bijkomende glans. Bovendien zorgt het product voor de natuurlijke uitstraling van uw vloer. Het aangename parfum zorgt voor een verfrissende geur. En het doet wat het moet doen! Dit schoonmaakmiddel reinigt en ontvet heel goed. We kunnen het warm aanbevelen.

Enkele tips voor het onderhoud van keramische tegels

Verwijder eerst losliggend vuil met een stofzuiger of borstel. Als u dweilt, moet u het losgeweekte vuil terug opnemen door de dweil uit te spoelen. Daarna neemt u proper dweilwater. Anders verdeelt u het losgeweekte vuil terug over de vloer. Gebruik de juiste hoeveelheid van poetsmiddel. Overdosering is de meest voorkomende oorzaak van vuile vloeren. Te veel zeep zorgt voor een kleverige film op de tegel. Die film groeit telkens verder aan, en trekt meer vuil aan. Gebruik zeker geen oliehoudende producten voor uw keramische tegels. Ook die leggen een film op de vloer. Voetafdrukken blijven zichtbaar en stof blijft kleven. Vermijd groene of bruine zeep, of poetsmiddelen op basis van lijnolie.

Heeft u hardnekkige vlekken, dan kan u best een extra reinigend product zoals de Intens Clean gebruiken. Deze producten zijn verkrijgbaar in onze toonzaal.