Welke reiniger kiezen?

Er geen cementsluier meer aanwezig is op uw keramische vloer. Toch vertoont uw vloer nog vlekken die moeilijk te verwijderen zijn. Ziet u lijnen en sporen van voetstappen op uw vloer? Dan reinigt u de vloer best met een intensieve reiniger. Intens Clean is een uitstekende intensieve reiniger voor keramische tegels. Dit product van Berdy verwijdert hardnekkige vetlagen, olievlekken, sterke vervuiling, filmlagen op tegels en voegenvervuiling. Dat maakt het product uitermate geschikt om voegen proper te maken.

Bepaal de juiste dosering door eerst één tegel te reinigen met het product. Dat brengt u puur aan op de tegel. Spoel daarna goed met warm water. Daarna lengt u het product aan in water en u behandelt de tegel ernaast. Als u niet hetzelfde resultaat ziet, dan moet u Intens Clean toevoegen. Behandel grote oppervlakken nooit in één keer. Laat het product zeker nooit opdrogen op uw vloer. Dat geeft vlekken. Spoel erg goed na met lauw water.

Intens Clean is te verkrijgen in onze toonzaal. Het product is geschikt voor alle keramische tegels in ons gamma. Ons team geeft u graag raad hoe het product te gebruiken.