Hoe cementsluier verwijderen van uw nieuwe vloer?

Cementsluier verwijderen gaat handig met cementsluierverwijderaar P803 van Berdy. Met P803 kan u alle hardnekkige vuilresten na het betegelen verwijderen. We denken daarbij aan cementsluier en mortelresten. Het product kan nadien ook gebruikt worden voor hardnekkige vlekken die niet met een gewoon reinigingsmiddel kunnen worden verwijderd. Het verwijdert eveneens kalkaanslag en roestvlekken. P803 is geschikt voor zuurbestendige oppervlakken zoals keramische tegels.

Wat is cementsluier?

Cementsluier is een bijna onzichtbare sluier van voegresten op uw vloer. Die resten zijn blijven hangen na het invoegen. Als u de sluier niet verwijdert, kan hij een lichte valse glans geven. Vuil hecht zich vast op deze sluier. Het goed reinigen van uw vloer wordt daardoor onmogelijk. Het is dus heel belangrijk dat u de cementsluier nauwgezet verwijdert. Zo geniet u van het onderhoudsgemak van keramische tegels. Het verwijderen van cementsluier doet u best ten vroegste 3 weken na het invoegen. Dan zijn de voegen goed droog. Maak het tegeloppervlak voordien nat. Mijd contact met inox en natuursteen. Behandel nooit te grote oppervlakken in één keer.

De cementsluierverwijderaar P803 van Berdy is verkrijgbaar in onze toonzaal. We leggen u graag uit hoe u dit product best gebruikt. Naast dit product, hebben we eveneens producten in gamma voor het wekelijks onderhoud of hardnekkige vlekken.