Een volkeramische parkettegel is een heel warme en natuurlijke houtlook tegel en maakt van jouw interieur een gezellige leefruimte. Deze kwalitatieve innovatieve reeks parkettegels is van Italiaanse makelij. Ze bestaat uit een groot aantal verschillende tegels en is ook in andere kleuren, schakeringen en structuren te verkrijgen.

Onderhoudsgemak

Een keramische parkettegel biedt u de charmante uitstraling van een parket, gecombineerd met het onderhoudsgemak van een keramische tegel. De houttegel is kras- en stootbestendig. Bovendien ook niet poreus én vlekvrij. Geen probleem als u dus rode wijn, olie, melk, frisdrank,… morst.

Vloerverwarming

Ook een volkeramische houtlook tegel is een goede geleider. Daarom is hij ideaal om op vloerverwarming gebruikt te worden. Of er ontkoppelingsmat gebruikt dient te worden is afhankelijk van veel factoren. Plaatst u de tegels voeg op voeg of in wild verband? Welke is de vorm en grootte van uw leefruimte? Zijn er uitzettingsvoegen aanwezig? Hoeveel uitzettingsvoegen zijn er? Waar zijn deze voorzien? Hoe droog is uw chape? Welk is het formaat van uw parkettegel? …….

Nieuwbouw en renovatie

Zoals alle andere keramische tegels kan deze parkettegel zowel voor nieuwbouw als voor renovatie projecten gebruikt worden. Tegel op tegel plaatsen kan zonder probleem.

Binnen en buiten

Gezien de charme en het gemak in onderhoud wordt dit soort tegel vaak gebruikt in diverse ruimtes. Dit kan de leefruimte, keuken, slaapkamer, nachthal, inkomhal, badkamer.. zijn. Maar deze tegel kan ook buiten gebruikt worden. Gezien deze parkettegel vorstvrij is, kan hij ook op terrassen gebruikt worden. Binnen en buiten vormen een mooi geheel.

Formaat, dikte en verband

Deze tegel is er in maat 20 x 120 cm. Hij heeft een dikte van 1 cm. Deze tegel wordt meestal in wild verband geplaatst. Dit geeft het meest natuurlijke effect. Doch voeg op voeg kan deze parkettegel ook een heel mooi resultaat opleveren.

Deze karaktervolle parkettegel is op een groot vlak te bezichtigen in de vernieuwde toonzaal van Gilbo in Turnhout. Wij staan u graag te woord voor verdere uitleg en advies. In onze showroom kan u tevens vele andere keramische parkettegel bezichtigen. Wij helpen u de ideale combinatie te vormen. Zo past alles in uw interieur mooi samen.