Vloertegels voor industrieel interieur

De kers op de taart in uw industrieel interieur

Deze vloertegels van 15 x 15 cm geven extra cachet aan uw industrieel interieur. De collectie bestaat uit meerdere naturel kleuren en texturen. De fijne zandige textuur komt zacht over terwijl de ruwere textuur van deze kleine tegeltjes eerder grof oogt. Combineert u beiden, dan vormt dit een apart en inspirerend geheel. De tegels lopen optisch mooi in elkaar over. Daardoor wordt er een harmonieus oppervlak gecreëerd. Deze tegels zijn multi-inzetbaar. Ze geven een mooie uitstraling in zowel kleine als grote ruimtes. De tegels zijn kwalitatief en elegant. Ze creëren een subtiel en stijlvol effect. Heel wat architecten en interieurontwerpers die onze toonzaal bezoeken, zijn fan van deze tegel.

Een echte allrounder binnen de tegels

Deze tegels passen perfect in een industrieel interieur, maar kunnen ook mooi samengaan met een landelijke woonst. Ze kunnen gebruikt worden in woonkamers. Hun textuur is ook mooi in een hedendaagse badkamer, toilet- of doucheruimte. U kan de tegels mooi laten doorlopen van vloer tot op de wand. We geven u graag raad over de lijm en het voegsel dat u hiervoor moet gebruiken. Omdat ook deze tegels volkeramisch zijn, kunnen ze zowel binnen- als buiten gelegd worden. Uw terras wordt op deze manier het verlengde van uw woonruimte.

Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze reeks bestaat uit vier koele en vier warme kleuren. U kan ze bezichtigen op een groot oppervlak in onze toonzaal. We bekijken graag met u welke combinatie het best past in uw interieur. Voor uw inloopdouche of terras is deze tegel ook beschikbaar met een antislip afwerking.

Deze volkeramische tegels zijn kras- en vlekvrij, en eenvoudig te reinigen. Ze zijn geschikt voor vochtige ruimtes. U kan ze bezichtigen op groot oppervlak in onze toonzaal op de Nieuwe Kaai in Turnhout.

 

Ontdek hier onze andere Vloertegels