De vintage keramische vloertegel die het team van Gilbo Tegels had aangeraden, voldoet aan alle eisen voor deze trendy kapperszaak! De vloertegel is uiterst geschikt voor ruimtes die intensief worden belopen, omdat hij slijtvast, krasvast en stootvast is. Bovendien geeft deze vloertegel instant karakter aan de zaak, met een vintage kantje.

Onderhoudsvriendelijke tegels

In een kapperszaak is het onderhoud van de vloer van cruciaal belang. Tussen de knipbeurten door moet de vloer op een snelle een praktische manier worden schoongemaakt.

Deze keramische vloertegel wordt gemaakt uit klei, die op hoge temperatuur wordt gebakken in een oven. Daardoor is deze vloertegel harder dan cementtegels. Omdat hij niet poreus is, vraagt hij geen speciaal onderhoud. De gedroomde vloertegel voor deze zaak! Bovendien kan de tegel eveneens buiten worden gebruikt. Deze reeks omvat een breed scala aan kleuren en prints. Het formaat van de tegels is 20 x 20 cm.

Gilbo Tegels geeft u graag advies over het onderhoud van uw vloer. Ook op onze site vindt u meer informatie over de verschillende onderhoudsproducten voor de verschillende types van tegels.

Professioneel advies voor de professional

Gilbo Tegels houdt rekening met de wensen en noden voor de professionele zaakvoerder. Zo bekijken we samen met u welke vloer past bij de uitstraling van uw zaak. Gilbo Tegels biedt een ruim assortiment van tegels aan: van modern tot klassiek, in diverse formaten en kleuren.

Trends

Uiteraard is ons team op de hoogte van de allernieuwste trends. Dé trend van het ogenblik is de grijze vloertegel, in alle tinten en variaties. Van licht- tot donkergrijs. Zo geeft u uw vloer een traditionele look met een moderne uitstraling. We voorspellen dat deze trend nog een hele tijd zal blijven. Hoog scoren ook geografische vormen en vintage en retrotrends. Voor elke trend heeft Gilbo Tegels een oplossing. Meer info vindt u elders op de site, of in onze showroom!

Ontdek hier onze andere Vloertegels