De ideale beige terrastegel

Deze beige terrastegel geeft een warme uitstraling aan uw terras. De terrastegel is voorzien van een antisliplaag. Deze beige terrastegel is verkrijgbaar in diktes van 1 cm en 2 cm. Bij Gilbo Tegels bieden we de hele reeks aan. U kan dezelfde tegel vinden voor buiten en voor binnen (dunnere antisliplaag). Dit geeft u de mogelijkheid de tegels van uw woonkamer mooi te laten doorlopen op uw terras. Het is momenteel een trend dat het terras een verlengde wordt van de vloer en de sfeer die u binnen beleeft. De grens tussen binnen en buiten wordt daardoor kleiner en zo heeft u een verlengde van uw woonbeleving. Uw terras vormt de overgang van uw woning naar uw tuin en is dé plaats waar je even kan ontspannen, genieten met vrienden en familie of relaxed kan wegdromen.

Hoe kiest u best uw terrastegel?

U kan kiezen tussen verschillende soorten tegels. Keramische terrastegels zijn kleurvast, krasvast en vorstbestendig, waardoor ze perfect worden gebruikt in uw tuin, rond uw zwembad, of voor uw terras. Door al deze eigenschappen zijn keramische terrastegels geschikt voor intensief gebruik. Door de klei en het toegevoegde pigment zijn keramische tegels in de kern gekleurd en daardoor erg kleurvast. Volkeramische tegelvloeren zijn bovendien onderhoudsarm. Er zijn geen vlekken mogelijk bij het morsen van zonnecrème, olie, frisdrank, wijn, …. Dit komt omdat een keramische tegel weinig poreus is, waardoor er geen vuil en vlekken kunnen intrekken.   Voor de reiniging van uw terras heeft u bovendien ook geen speciale producten, maar de doorsnee reinigingsmiddelen nodig.

Uiteraard biedt Gilbo Tegels u – naast deze beige terrastegel – een heel gamma van andere keramische vloertegels aan. U heeft daarbij een ruime keuze uit keramische terrastegels met een mat of een ruw oppervlak, al dan niet voorzien van een antisliplaag, en dat in tal van kleuren.

 

 

 

 

Ontdek hier onze andere Terrastegels