Onderhoudsvriendelijk terras

Uw tuin kan een extra ruimte zijn waar het gezellig vertoeven is. Een mooi terras is de ultieme locatie voor een zonnig verjaardagsfeest of een winterbarbecue onder vrienden! Deze 2 centimeter dikke terrastegels zijn dé oplossing voor een duurzaam en stevig terras. Ze kunnen op verschillende manieren worden geplaatst. Op dakterrassen kunnen ze geplaatst worden op tegeldragers. Maar net zo goed kan u ze verlijmen op een geschikte ondergrond. Twijfelt u welke methode u best hanteert? Kom even langs in onze toonzaal, en we helpen u graag op weg. Bovendien kunnen we u heel wat vloeren tonen op grote presentatievlakken, zodat u een reëel beeld heeft van de mogelijkheden!

Deze tegels hebben een lichte antisliplaag waardoor ze uitermate geschikt zijn voor betegeling bij vijvers, zwembaden, tuinpaden en terrassen. De volkeramische tegels zijn vorstbestendig. Ze zijn niet poreus, zodat u zich geen zorgen moet maken over een glas rode wijn, zonnecrème of olie die gemorst worden. Vlekken krijgen geen kans op dit type van vloerbedekking. De keramische terrastegels zijn vuurvast en onderhoudsvriendelijk. Reinigen met water en zeep volstaat. De tegels zijn bovendien krasbestendig.

Verlengde van uw vloer of liever net iets anders?

Gilbo Tegels heeft een ruim assortiment aan tegels die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt, zodat het terras een verlengde kan worden van uw binnenruimtes. De grens tussen binnen en buiten wordt zo kleiner. Uiteraard is het ook mogelijk om uw terras te laten opvallen door een contrasterende kleur, vorm of formaat te gebruiken. Wij helpen u graag verder, zodat u de beste weloverwogen keuze kan maken. Zo moet u rekening houden met de dikte en de antisliplaag bij buitentoepassingen. We begeleiden u doorheen het hele traject: van voorbereiding tot afwerking. Of indien gewenst brengen we u in contact met een professionele betegelaar. Kom zeker eens langs in onze toonzaal!