Mooi als wandtegel

De wandtegel die in deze badkamer werd gebruikt, is een stijlvolle tegel die mat of blinkend kan worden verkregen, én in een groot aantal kleuren. Matte tegels zorgen voor een knussere sfeer. De reeks biedt een vlakke versie aan, maar ook een reeks tegels met retro structuren. Als u de tegels met retrostructuur ad random verspreidt over uw wand, creëert dit een heel jong en speels effect. Oneindig veel mogelijkheden met deze tegel! De wandtegel is geglazuurd en daardoor heel gemakkelijk te onderhouden. Eveneens mooi voor de wand in uw toilet of uw keuken!

Wit als eeuwige trend

Van wit als trend spreken is nogal moeilijk. Wit is immers tijdloos, en steeds klassevol. Prachtig bij de witte wandtegels zijn natuurlijke elementen, zoals houten accenten, of een volledige houten vloer. Voor uw vloer raden we daarvoor graag parkettegels aan, die u eveneens in ons assortiment vindt. Op deze manier combineert u het gebruiksgemak van een keramische tegel met het authentieke uitzicht van een parketvloer. Keramische tegels zijn immers enorm makkelijk in onderhoud, vlek- en vorstvrij en kunnen tegen een stootje. Keramische vloer- en wandtegels zijn uiterst geschikt voor vochtige ruimtes. U kan de witte wandtegels ook afwisselen met een accentmuur, bijvoorbeeld in mozaïektegels.

Ruimtegevoel

U wil dat uw badkamer een oase van rust is? Wit brengt licht, verzachting en rust. Grote witte tegels creëren een enorm ruimtegevoel. Een kleine badkamer kan optisch groter lijken door lichte kleuren en grote tegels te gebruiken. Ook bij badkamers zonder raam is wit een uitstekende keuze! U kan dezelfde tegels kiezen voor wand en vloer. Tenslotte kan het gebruik van de juiste lichtbronnen en spiegels dit effect nog vergroten. Met behulp van trendy kleurrijke accessoires kan u uw badkamer steeds een andere sfeer meegeven. Afwisseling is mogelijk omdat alle kleuren mogelijk zijn bij de kleur wit.