Rotswand voor een ‘zen’-gevoel

Een moderne badkamer hoeft niet kil of onpersoonlijk te zijn. Dat ziet u aan deze badkamer! Wenst u een badkamer met een stoer kantje, kies dan voor een rotswand in uw ‘zen’-badkamer! Het lijkt wel een echte rotswand, maar er werden keramische tegels gebruikt. Er is geen verschil in uitzicht, maar wel in het praktische aspect. Deze keramische rotstegels zijn mooi als accentmuur, en geven een natuurlijke uitstraling aan uw badkamer. De structuur is glad genoeg om goed te kunnen onderhouden. Vuil valt niet op. Deze keramische rotswand biedt veel voordelen ten opzichte van een natuurstenen wand. De prijs is voordeliger en het materiaal neemt geen olie, zeep of bijtende producten op. Hierdoor is de wand vlekvrij. Houd rekening met de lichtinval voor de keuze van uw accentmuur voor een optimaal effect! De rotswand kan ook gebruikt worden bij uw zwembad buiten. Het materiaal is geschikt voor gebruik in binnen- en buitenruimtes!

Stoer op uw maat

Kies voor uw badkamer een vloer en wandbekleding die past bij uw levensstijl en gezinssamenstelling. Met jonge kinderen, kiest u maar beter een vloer die wat kan hebben en makkelijk te onderhouden is. Keramische tegels zijn dan een evidente keuze. Er mag al eens gemorst worden met badschuim of tandpasta zonder u druk te maken over vlekken.

De tegels in deze serie zijn verkrijgbaar in heel diverse kleuren.  Een rotswand is mooi te combineren met verschillende vloertegels en/of wandtegels. Wat dacht u van grote grijze tegels met een voeg in dezelfde grijze kleur?  Als u kleuren kiest die in eenzelfde kleurenpalet liggen, creëert u een rustgevende ruimte. Deze rotswand bewijst dat het gebruik van neutrale kleuren in uw badkamer allesbehalve saai moet zijn! Kom langs en wij maken samen met u de ideale combinatie. Zo komt u volledig tot rust in uw eigen wellness-ruimte!