Industriële betonvloer

In een modern interieur is een betonvloer vaak een geslaagde keuze! U kan dan kiezen uit een vloer uit beton, betontegels of keramische tegels met betonlook. Weet dat na verloop van tijd gepolierd beton dof kan worden op plaatsen waar veel wordt gelopen. Ander nadeel van beton is dat beton kan werken door temperatuurverschillen in de ruimte. Bij een vloer met keramische betontegels heeft u deze nadelen niet. Een keramische tegel is immers kras- en slijtvast. Hij blijft dezelfde uitstraling hebben doorheen de jaren en kan zelfs gebruikt worden met vloerverwarming.

Geschikt voor industrieel als privé-gebruik

Een betonvloer werd vroeger vaak gebruikt in industriële settings, maar komt tegenwoordig steeds vaker voor in privé-woningen. Het gebruik van betonvloeren in de woning is ontstaan toen men oude fabriekspanden begon om te vormen tot loften en kantoorruimten. Het duurde niet lang of deze vloer vond ook zijn ingang bij nieuwbouwwoningen. Tegenwoordig is deze vloer niet enkel terug te vinden bij moderne, minimalistische interieurs, maar wordt hij ook vaker gebruikt in landelijke woningen en renovatieprojecten. Keramische betontegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Deze betonvloer bestaat uit prachtige antraciet betonlook tegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in volgende formaten: 45 cm x 45 cm, 30 cm x 60 cm, 60 cm x 60 cm, 45 cm x 90 cm en 90 cm x 90 cm.

 

Ontdek hier onze andere Vloertegels