Keramische travertin tegel: een toppertje in onderhoud

U houdt van het uitzicht van een travertin tegel, maar u houdt ook van een onderhoudsvriendelijke tegel? Dan hebben we goed nieuws voor u! Bij Gilbo Tegels kan u keramische onderhoudsvriendelijke travertin tegels vinden. Geen problemen meer bij het morsen van melk, wijn, olie,… want deze keramische tegel is niet poreus. Daardoor kunnen vlekken niet doordringen tot in de kern van de tegel. Reinigen met water en zeep is voldoende. De stijl van travertin natuursteen, die herkenbaar is door de warme kleurschakeringen die uiteenlopen van een warme beige kleur tot een diepe bruine gloed, kan u terugvinden in de keramische imitatie. De fijnste details van de travertin kalksteen, gevormd door de neerslag van kalk uit oververzadigd water uit warme bronnen, worden weergegeven in de keramische travertin tegels. U kan zelfs de kenmerkende onregelmatige poriën van de travertin kalksteen zien in de keramische variant.

Een en dezelfde look voor vloer en wand

Deze travertin tegel is verkrijgbaar in vloertegels. Er zijn ook bijhorende wandtegels. Daardoor kan u dezelfde tegels mooi laten doorlopen van vloer tot op wand, voor een mooi uniform geheel. Het voordeel daarvan is dat deze tegels daardoor ook perfect geschikt zijn voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en toiletruimtes. Deze tegel geeft een instant wellness gevoel in uw badkamer! Deze travertin keramische tegel is zeer geschikt voor klassiek ingerichte woningen, maar kan eveneens worden gebruikt in een klassiek-modern interieur. U kan de keramische travertin tegel ook gebruiken voor uw terras of rond uw zwembad. Zo wordt uw tuin een beetje meer zuiders.

Kom zeker eens kijken in onze toonzaal waar u deze tegels op grote demonstratie-oppervlakken kan bekijken. U kan dan eveneens ook bekijken welke combinaties u mooi vindt. Is een rotswand als accentmuur misschien iets voor u? Of geeft u de voorkeur aan Zellliges tegels? Samen met u bekijken we graag welke tegels het meest geschikt zijn voor uw woning en uw wensen!

 

 

 

 

Ontdek hier onze andere Vloertegels