Landelijke vloertegel voor diverse toepassingen

Landelijke vloertegels zijn de perfecte match voor een eerder rustieke woning, ongeacht of het om een renovatieproject of nieuwbouw gaat. Deze tegel is volkeramisch, wat maakt dat hij zowel geschikt is voor gebruik binnen als buiten. Op deze manier kan u dezelfde vloer – in een verschillende dikte – laten doorlopen op uw terras. Deze landelijke vloertegel is geïnspireerd op oude Franse vloeren, maar dan met de voordelen van een hedendaagse keramische tegel. Hij is mooi naturel geschakeerd, en heeft licht afgeronde randen die het verouderde karakter beklemtonen. Ruimtes met deze landelijke vloertegel geven uw woning een tijdloos karakter.

Een landelijke vloertegel op maat van uw huis

Zelfs als u enkel naar de traditionele stijl kijkt, zijn er diverse mogelijkheden. Deze landelijke vloertegel is verkrijgbaar in een dikte van 1 cm voor ruimtes binnen en in een dikte van 2 cm voor ruimtes buiten, met een hogere slijtvastigheid. De tegel is verkrijgbaar in verschillende formaten: 60/90, 75/75 en 40/60, en in de kleuren wit, grijs, taupe en bruin.

Eveneens mooi in een landelijk kader is de keramische tegel in blauwsteen, verouderd. Welke tegel is het best geschikt voor welke ruimte, daarover kan ons team u meer info geven. Wist u dat grote tegels een kleine ruimte optisch vergroten?

U vindt de verschillende mogelijkheden in onze showroom. Kom beslist eens een kijkje nemen!

Landelijke look met hedendaagse voordelen

Waarom kiezen voor een keramische tegel? De keuzemogelijkheden in landelijke stijl zijn eindeloos in keramische tegels. Bovendien zijn keramische tegels gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Onderhoudsproducten kan u eveneens bij Gilbo Tegels vinden.

Bent u een handige Harry? Dan kan u zelf aan de slag om de tegels te leggen. Aarzel niet om al uw vragen op ons af te vuren! Huurt u liever een vakman in, dan helpen we u graag bij uw zoektocht; we hebben een uitgebreid netwerk aan professionele vloerders.

 

Ontdek hier onze andere Vloertegels