Kleine vloertegels met mooie natuurlijke schakering

Mooie allround kleine vloertegels

In ons gamma vindt u deze mooie kleine vloertegels, die een formaat van 15 cm x 15 cm hebben. Houdt u niet van een afgelikte uitstraling, dan zijn deze kleine vloertegels ongetwijfeld iets voor uw huis! De collectie is geïnspireerd door natuurlijke textuur- en kleurverschillen. De tegels zijn beschikbaar in meerdere naturel kleuren en texturen. De kleine vloertegels vloeien optisch mooi over in elkaar. Daardoor vormt dit een harmonieus oppervlak. De fijne zandige textuur komt zacht over. De ruwere textuur van deze kleine tegels oogt grof.

Waar gebruikt u deze kleine vloertegels?

Doordat de tegels een mooi harmonieus oppervlak vormen eens ze gelegd zijn, zijn ze toepasbaar in kleine en grote ruimtes. Deze keramische tegels zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik, zodat u de tegels van uw woonkamer mooi kan laten doorlopen op uw terras. Door zijn mooie ruwe uitstraling is deze tegel geschikt voor heel diverse ruimtes, zoals een leefruimte, een badkamer, een doucheruimte,… U kan zelfs uw vloer laten doorlopen op uw wand. We geven u graag raad over de lijm die u hiervoor best gebruikt. Deze prachtige kleine vloertegels passen zowel in een landelijke woonst als in een industriële loft. Een echte allrounder! Heel wat architecten en interieurontwerpers werken graag met deze tegels omdat ze kwalitatief en elegant zijn. Zonder erg op te vallen, creëren ze een subtiel en stijlvol effect.

Het gamma

Er zijn twee lijnen binnen deze tegelsoort: een lijn met vier warme kleuren, en een lijn met vier koele kleuren. Naast de gewone versie, is er eveneens een antislipversie verkrijgbaar, ideaal voor uw inloopdouche of terras. Deze tegels zijn niet poreus en dus vlekvrij. Ze bieden een groot gemak in onderhoud. Reinigen met water en zeep volstaat. Om u een idee te geven van de tegel op een hele vloer, kan u in onze toonzaal de kleine tegels op een groot demonstratievlak bezichtigen.

 

 

 

 

 

Ontdek hier onze andere Vloertegels