Karaktervolle keramische patroontegel

Geef met deze keramische patroontegel karakter aan uw woning! Kies voor een patroontegel die keramisch is. Dat scheelt u heel wat uren in onderhoud. Keramische patroontegels zien er authentiek uit, net zoals een cementtegel, maar zijn in tegenstelling tot het origineel onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Dit komt omdat ze niet poreus zijn. Cementtegels bestaan uit een onderlaag van cement met daarop een laag gekleurd marmerpoeder. Dat maakt dat de oppervlakte poreus is, waardoor u na verloop van tijd meer kans hebt op vlekken. De vloer zal er daardoor minder mooi uitzien. Cementtegels zijn niet bestand tegen zuren en anti-kalkproducten, en daarom minder geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of binnenzwembad. Met keramische patroontegels combineert u het uitzicht van deze cementtegels met de voordelen van een keramische tegel.

Heel wat mogelijkheden in patroontegels!

Het formaat van deze tegels is 20 cm x 20 cm. Binnen deze reeks zijn heel wat patronen mogelijk. Doordat de keuze zo groot is, vindt u zeker een patroontegel die past binnen uw stijl! Er zijn patroontegels die een landelijke woning compleet maken, net zoals een ander patroon perfect geschikt is voor een loft of duplex. Bovendien kunnen ze wat variatie brengen in een voor de rest strak interieur. Er zijn tal van combinaties mogelijk met een patroonvloer. Maak het geheel echter niet te druk. Kies ofwel voor een accentmuur (Dit kan een rotswand of een wand met felgekleurde Zelliges tegels zijn), ofwel voor een opvallende patroontegelvloer.

Bij Gilbo Tegels geven we u graag raad over de verschillende mogelijkheden! In onze toonzaal kan u bovendien heel wat tegels op een groot presentatie-oppervlak bewonderen, zodat u een doordachte keuze kan maken voor uw woning! We geven u graag raad, zowel bij de handige doe-het-zelvers, als bij anderen die het betegelen graag overlaten aan een professionele vakman. We maken graag samen met u van uw huis een echte thuis!

 

 

 

Ontdek hier onze andere Vloertegels