Grandeur van een kasteel

Deze keramische kasteelvloer tegel lijkt wel natuursteen, maar is zijn keramische broertje. Uw gasten kunnen deze vloer niet van natuursteen onderscheiden, maar u merkt het verschil in onderhoud. Keramische tegels zijn niet poreus. Vlekken krijgen daardoor geen kans. Dat maakt deze vloer geschikt voor zelfs de moeilijkste ruimtes. Deze kasteelvloer geeft een warme charme aan uw woning. U vindt de details van de travertin kalksteen, met zijn schakering in kleuren, en zijn poriën terug in de keramische variant.

Keramische kasteelvloer naar uw wens

Deze keramische kasteelvloer met travertin look is verkrijgbaar in verschillende formaten. De vloer kan in een Romeins verband worden gelegd. Uiteraard is het ook mogelijk om één formaat over de gehele oppervlakte te leggen, wat een rustiger effect geeft. In deze reeks zijn er eveneens wandtegels beschikbaar, waardoor deze tegel ook interessant is voor een badkamer, toiletruimte, of een keuken.

In onze toonzaal bekijken we graag samen met u welke combinaties mogelijk zijn met deze keramische kasteelvloer. We hebben grote presentatie-oppervlakken, waardoor u een doordachte keuze kan maken voor uw woning! Ons team heeft een jarenlange ervaring  in tegels, zodat we u praktisch advies kunnen geven. Spring eens binnen in onze toonzaal in Turnhout!

Ontdek hier onze andere Vloertegels