Beter dan beton

U houdt wel van een betonlook voor uw interieur of buitenterras, maar wil dat combineren met een makkelijk onderhoud? Dan is deze keramische betontegel de oplossing waarnaar u zoekt. Het gaat om een imitatie van hoge kwaliteit, niet te onderscheiden van een echte betontegel.

In natte periodes kunnen keramische tegels wat gladder zijn dan betontegels of natuursteen. Binnen de reeks bestaat een anti-sliptegel, zodat u zowel binnen als buiten dezelfde tegel kan plaatsen voor een mooi uniform geheel. Deze tegels met een grove oppervlaktestructuur zijn niet gladder dan het alternatief in beton.

Het voordeel van de keramische tegel in betonlook is dat hij – in tegenstelling tot een echte betontegel – zijn oorspronkelijk aspect en esthetiek behoudt onder invloed van alle weeromstandigheden. Veroudering van beton is een bekend fenomeen. Op de keramische variant zal nagenoeg geen algen- of schimmelvorming voorkomen, wat bij betontegels wel eens kan voorvallen.

Ruimte voor uw creativiteit

Keramische tegels zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en formaten, zodat u uw vloer volledig kan aanpassen aan uw wensen. De reeks bestaat uit een groot aantal verschillende tegels, verkrijgbaar in langwerpige maar ook vierkante formaten, en in verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. U vindt inspiratie in onze toonzaal, waar we u graag advies geven op maat van uw huis.

Onderhoudsvriendelijke betontegel

Keramische tegels hebben het grote voordeel onderhoudsvriendelijk en slijtvast te zijn. Krassen komen nauwelijks voor op keramische tegels, dit in tegenstelling tot betontegels. Bij een barbecue op uw terras, mag er al eens gemorst worden met sausjes of olie; de keramische tegel in betonimitatie is makkelijk te reinigen. Doordat de keramische tegel niet poreus is, kan er geen water doordringen. Keramische tegels kunnen tegen de gangbare poetsproducten, wat niet altijd het geval is bij een betontegel. Keramische tegels op uw terras zijn makkelijk schoon te maken met een tuinslang en een borstel of met een hogedrukreiniger.

Ontdek hier onze andere Vloertegels