Een trend waarbij gemak centraal staat

Steeds meer mensen kiezen keramische antislip vloertegels voor hun tuin, omdat keramiek heel wat voordelen biedt ten opzichte van de meer traditionele materialen zoals hout, beton of natuursteen. Gezien de voordelen van een keramische tegel, verwachten we dat de keuze voor keramische antislip vloertegels nog sterk zal toenemen de komende jaren. Zelfs als u kiest voor de look van natuursteen of hout, zijn er heel wat mogelijkheden in keramiek.

Waarom kiezen voor keramische antislip vloertegels in uw tuin?

De tegels zijn kleurvast. Keramische buitentegels krassen niet en zijn slijtvast. Er trekken geen vlekken in keramische tegels. U moet dus geen schrik hebben om een feestje te geven op uw terras. Ook kleine kinderen die hun kunsten willen tonen op een fietsje vormen geen probleem. Door verfijnde technieken zijn ze maatvast. Keramische tegels zijn waterafstotend, maar worden nagenoeg niet glad door een antisliplaag. De tegels zijn vorstbestendig, en u zal geen last hebben van groene aanslag. Keramische antislip vloertegels zijn makkelijk te reinigen. U kan ervoor kiezen de tegels zelf te plaatsen, ze zijn licht van gewicht (1 of 2 cm dikte), of u kan een vakman uw terras of tuinpad laten aanleggen. Houdt u van een strakke uitstraling die binnen en buiten hetzelfde is, dan kan dit ook worden gerealiseerd met keramische antislip vloertegels.

Ruime keuze bij Gilbo Tegels

De keuze aan keramische antislip vloertegels is enorm. Bij Gilbo Tegels adviseren we u graag over de verschillende mogelijkheden. We hebben grote presentatievloeren, zodat u een goed beeld krijgt van de tegels op een grotere oppervlakte. Of u nu de voorkeur geeft aan een rustieke stijl, of eerder gaat voor een strak ontwerp, Gilbo Tegels biedt een ruime keuze. We hebben heel wat merken, formaten en afwerkingen die we kunnen leveren. En ons advies, dat krijgt u er uiteraard zo maar bij! We staan u bij van voorbereiding tot afwerking!

 

Ontdek hier onze andere Terrastegels