Parketvloer overal in het huis, ook in de keuken en de badkamer?

Dat kan, met volkeramisch parket! Keramische tegels met houtimitatie geven je de warme en charmante uitstraling van hout maar ook alle voordelen van een keramische tegel. Ze zijn krasbestendig, vlekvrij en anitslip! De vloer doortrekken naar de wanden in de badkamer? Dat kan allemaal met keramisch parket in elke interieurstijl.

Keramisch parket voor op je terras?

Dat kan ook! Trek dezelfde vloer door tot zelfs buiten en creëer daarmee nog groter ogende ruimtes. Een parkettegel met houtlook is niet vochtgevoelig, is vorstvrij, antislip en kleurvast!

Een parketvloer zonder onderhoud!

Een houten vloer vergt van tijd tot tijd het nodige onderhoud, een houtlook tegel niet en gaat een leven lang mee. De vloer behoudt altijd en overal zijn kleur en is uiterst duurzaam.

Ontelbare houtimitaties en net echt!

Dankzij vergevorderde technieken ziet deze houtlook tegel er uit als echte parket. De kleuren, schakeringen en structuren zijn eindeloos. In wild verband, voeg op voeg, … telkens weer een ander effect. Houtstructuur tegels zijn verkrijgbaar in heel diverse maten  van 15 cm x 60 cm , 15 x 90 cm, 20 x 90 cm, 20 x 120 cm, 30 x 120 cm tot 20 cm x 180 cm.