Houtlook, niet van echt te onderscheiden

Deze houtlook tegel of keramische parket heeft een heel natuurlijke uitstraling. U vindt de keramische parket in verschillende uitvoeringen van hout: eik, walnoot, morado, iep en wenge. Bij keramische vloertegels wordt de tekening en structuur zoals in een foto tot in het kleinste detail weergegeven, wat maakt dat de vloer bijna niet van een gewone houten vloer te onderscheiden is. De houtlook zal uw interieur een warme charmante uitstraling geven. Keramisch parket is mooi in een klassieke setting, maar past eveneens perfect in een modern interieur. Bent u fan van een Scandinavisch interieur, dan passen deze houtlook tegels daar perfect bij! Mooi te combineren met grote effen wandtegels, of keramische betontegels!

Gemak van keramisch parket

Het uitzicht is nagenoeg identiek aan dat van een houten parketvloer, maar het onderhoud is dat zeker niet! Kwalitatieve keramische tegels hebben de eigenschap enorm onderhoudsvriendelijk te zijn. Deze tegels zijn kleur-, kras- en slijtvast. Een houten vloer kan verkleuren doorheen de jaren, en het kost heel wat moeite om de krassen weg te werken, wat niet te vermijden is na enkele jaren gebruik. In tegenstelling tot een houten parketvloer, die gevoeliger is voor warmte en vocht, kan u keramisch parket perfect gebruiken in vochtige ruimtes, zoals badkamers, keukens of toiletruimtes. Zelfs een houtlook in de inloopdouche is perfect mogelijk. Keramisch parket kan ook als wandbedekking worden gebruikt, en is een perfecte eyecatcher voor een accentmuur. Bovendien kan u de houtlook tegels perfect gebruiken met vloerverwarming.

Keramisch parket kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Dit geeft u de mogelijkheid uw vloer van binnen door te laten lopen tot buiten, wat rust en eenheid uitstraalt. Geen zorgen dat er wordt gemorst bij een barbecue met vrienden; keramisch parket is makkelijk te reinigen zonder speciale reinigingsproducten.

Het formaat van de houtlook tegels is 20 x 120.