Grijze badkamertegels: hip en tijdloos

Dit gamma van grijze badkamertegels is geïnspireerd op tegels in natuursteen. Deze tegels zijn geschikt voor badkamers, toiletruimtes, maar kunnen uiteraard ook gebruikt worden voor droge ruimtes. De keramische tegels hebben een natuurlijke kleurschakering en waarheidsgetrouwe structuurverschillen. Daardoor ziet u weinig vuil op de tegels. De collectie oogt heel naturel. Deze keramische tegels zijn bijna niet te onderscheiden van echte natuursteen, maar u geniet van de voordelen van keramische tegels. U kan zowel de vloer als uw wanden van uw badkamer met deze grijze badkamertegels betegelen, maar eveneens mooi is de combinatie met mozaïektegels in een soortgelijke tint. Deze tegels zijn niet gevoelig voor vocht, en kunnen ook in inloopdouches worden gebruikt. Eén ding is zeker: met deze tegels creëert u uw eigen welnessruimte in uw badkamer!

Assortiment

In deze reeks zijn drie formaten verkrijgbaar: 45 x 45 cm, 60 x 60 cm, 20 x 60 cm. Naast de prachtige grijze tegel die u op de foto ziet, kan u deze tegels ook kiezen in gebroken wit, beige, bruin, bruin-grijs, grijs en antraciet. In tegenstelling tot tegels van natuursteen, zijn keramische tegels krasbestendig en duurzaam. Bovendien zijn ze praktisch in onderhoud en niet waterdoorlatend. Dat is bij een badkamer geen overbodige luxe, er komt wel meer dan één spatje vocht op uw vloer of wanden. De tegels zullen niet verkleuren door de zon, en doordat ze vorstvrij zijn, kunnen ze zelfs buiten worden gebruikt. De tegels zijn brandbestendig.

Kiezen voor een stijlvolle badkamer

Wij creëren samen met u een stijlvolle badkamer op uw maat! We geven u daarbij graag interieuradvies, maar eveneens praktische raad. Deze grijze badkamertegels zijn gerectificeerde tegels, die met een minimale voeg gelegd kunnen worden. Als u de tegels met dezelfde kleur voegt, krijgt u een uniform resultaat. In onze toonzaal aan de Nieuwe Kaai in Turnhout kan u deze topreeks bewonderen op grote demonstratie-oppervlakken. We maken vrijblijvend voor u een offerte op.