Gemak en schoonheid in één!

Van de juiste keuze voor uw vloer of wand in uw keuken krijgt u nooit spijt. In een keuken wordt er al eens gemorst en dan is het fijn dat u een keramische keukenwandtegel snel en moeiteloos weer schoon kan maken. Vocht dringt immers niet in keramische tegels.  Naast het praktische aspect, kan een vloer- of wandtegel in uw keuken een ware blikvanger zijn.

Inspiratie voor uw renovatie: welke keukenwandtegel?

Deze reeks in wandtegels geeft uw keuken, toilet of badkamer een instant wow-gevoel! De keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, met matte of blinkende afwerking. Deze reeks vindt u uitgestald in onze toonzaal.

Er zijn tal van mogelijkheden in kleuren, formaten en afwerkingen bij keramische tegels. Tegels in sobere kleuren blijven het goed doen. Sobere strakke tegels blijven mooi, maar u kan ook opteren voor een keukenwandtegel met een natuurlook, zoals bij voorbeeld een rotswand. Dit kan een aparte accentmuur vormen.

Ook erg trendy zijn erg grote wandtegels, waarbij formaten tot 60 cm geen uitzondering zijn. Door de keuze van grote tegels kan u de ruimte visueel groter laten lijken.

U kan kiezen voor de eerder traditionele vierkante tegels, maar tegenwoordig kan u ook veel verticale tegels vinden. Bij Gilbo Tegels heeft u een uitgebreide keuze. We geven u graag advies op maat van uw woning!

Vergeet uw vloer niet

Net zoals u voor uw keuken een praktische wandtegel wil, is het belangrijk dat ook uw vloer tegen een stootje kan. U kan kiezen voor dezelfde tegel op wand als vloer. U kan zelfs uw vloer laten doorlopen tot in uw tuin. Dat is allemaal mogelijk met keramische tegels. Ze zijn kras- en vochtbestendig. Of heeft u al eens aan keramisch parket gedacht? Keramisch parket bestaat uit vloertegels met de uitstraling van hout, maar dan met de voordelen van keramische tegels.

Ontdek hier onze andere Wandtegels