De ideale tegel in cotto stijl

De sfeer in uw huis wordt voor een groot stuk bepaald door de materialen die u kiest. De meubels en de inkleding doen de rest. Daarom is het belangrijk even stil te staan bij de keuze van de juiste vloer. Keramische tegelvloeren bieden heel wat voordelen. Naast het enorme gebruiksgemak, is de keuze enorm groot. Voor elke smaak is er wel een keramische tegel te vinden. De tegel die hier is gebruikt, is een donkere vloertegel in cotto stijl. Deze serie keramische vloertegels hebben een uitstraling van terracotta tegels. Hier is de tegel gebruikt als vloertegel, maar hij kan ook perfect worden ingezet voor de betegeling van uw wanden. Bovendien kan de tegel in cotto stijl zelfs buiten worden gebruikt. U kan uw vloer mooi laten doorlopen op uw terras. Daarvoor gebruikt u het best de antislip buitenversie van 2 cm dik.

Cotto stijl in verschillende kleuren en maten

Deze serie van keramische tegels in cotto stijl is verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, zwart, beige, amandelkleur en bruin. Ook vindt u elke kleur in verschillende formaten: 90 cm x 90 cm, 45 cm x 90 cm, 60 cm x 60 cm, 30 cm x 60 cm. In onze toonzaal tonen we de tegels op grote demonstratievlakken, zodat u rustig kan bekijken welke tegel het best geschikt is voor uw woning. We bekijken samen met u welke tegels in welke formaten en kleuren u mooi met elkaar kan combineren, en dit voor elke ruimte.

We helpen u graag met praktische raad als u zelf aan de slag wil gaan. Welke lijm moet er gebruikt worden? Hoe groot moet de voeg zijn? Hoe moet ik de tegels leggen? Hoe heb ik het minst snijverlies?… Laat u het betegelen liever over aan een professional? We brengen u graag in contact met vakmensen waarmee Gilbo Tegels reeds vele jaren samenwerkt!

Ontdek hier onze andere Vloertegels