Uniforme uitstraling

Gebruikt u graag dezelfde tegels voor binnen en buiten ? Hiervoor kan in principe elke volkeramische (en dus vorstvrije) tegel gebruikt worden. Verschillende fabrikanten brengen tegenwoordig  voor de binnentegels ook een buitenversie tegel aan met een iets hogere antislipwaarde. Bij Gilbo Tegels vindt u een uitgebreid gamma aan merken en formaten. We lichten graag één reeks even uit.

Dezelfde tegels voor binnen en buiten

De tegel die u hier ziet, heeft een natuursteen look. In deze volkeramische tegel met een formaat van 60 cm x 60 cm, vindt u de natuurlijke schakering van natuursteen terug. Tot in het detail wordt de structuur geïmiteerd. Voor een uniforme look ‘n’ feel kiest u dezelfde tegels voor binnen en buiten. De versie voor gebruik binnenshuis  is 1 cm dik, terwijl de buitenversie voor terras en carport 2 cm dik is. De terrastegel is voorzien met een lichte antisliplaag, waardoor hij minder glad is. Keramische tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk. Reiniging met water en zeep volstaat.

De 2 cm dikke terrastegel kan traditioneel verlijmd worden op een geschikte ondergrond, of geplaatst worden op tegeldragers. Hij kan zelfs op gras, zand of steen worden geplaatst. Door zijn antislipwaarde kan u de tegel ook gebruiken naast het zwembad of bij de jacuzzi. U kan zelfs de uniforme look doortrekken tot op de wanden. Deze reeks omvat bijhorende wandtegels van het formaat 20 cm x 60 cm. Zelfs mozaïekbladen zijn verkrijgbaar. U kan zo mooie combinaties creëren.

Laat u helpen

De keuze in tegels is enorm. Daarom kan u bij Gilbo Tegels grote demonstratievloeren vinden in onze toonzaal. Dit geeft u een beter idee welke tegel het best aansluit bij uw wensen. We geven u ook advies over de voorbereiding van de tegelwerken, alsook de afwerking. Welke kleur van voegsel gebruikt u bij voorbeeld het best voor welke tegel? We kijken naar uw concrete situatie welk voegmiddel u het best gebruikt. Schakelt u liever een vakman in? Dan brengen we u graag met een professional in contact!

Ontdek hier onze andere Vloertegels