Marmerlook tegel

Wie kiest voor deze marmerlook tegel, kiest voor het beste van twee werelden. Deze tegel combineert de prachtige chique uitstraling van natuursteen met een enorm gemak aan onderhoud, typerend voor een keramische vloer. Een marmerlook tegel is nauwelijks van echt marmer te onderscheiden, en is verkrijgbaar in de verschillende soorten marmer (verschillende tinten, al dan niet geaderd). Doordat de tegel wordt geproduceerd met de meest recent ontwikkelde digitale technologieën, geeft deze tegel in marmerlook u het gevoel dat u op een echte marmeren vloer loopt. De aders in het marmer zien er even natuurlijk uit als in echt marmer.

Is imitatie dan toch beter?

Het voordeel van een keramische tegel in marmerlook is dat hij duurzaam en slijtvast is. De tegel is onderhoudsvriendelijk en vlekbestendig. U hoeft zich geen zorgen te maken met kleine kinderen of huisdieren in de buurt. U kan de tegel zowel binnen als buiten gebruiken. Uiteraard kan u de tegel perfect binnen gebruiken en combineren met een ander type van terrastegel.  Last but not least: de keramische tegel in marmerlook heeft een excellente prijs-kwaliteit verhouding. U ervaart de luxueuze uitstraling en pracht van echt marmer, op een budgetvriendelijke manier.

 

Marmerlook tegel in verschillende uitvoeringen

Deze tegel vindt u in volgende formaten: 15 x 15, 7,5 x 30, 60 x 60, 30 x 60, 75 x 75, 75 x 150. Geeft u de voorkeur aan een glanzende vloer, dan raden we u de gepolijste tegel in marmerlook aan. Voor een matte vloer gebruikt u de matte versie. De tegel is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. Mooi zijn ook combinaties in verschillende formaten of kleuren. Het gebruik van grote tegels is erg trendy. Deze tegel heeft talloze toepassingen, en past perfect in een badkamer, een keuken of woonruimte. Vaak wordt de marmerlook ook toegepast in commerciële ruimtes, al dan niet gecombineerd met andere (keramische) tegels.

Ontdek hier onze andere Vloertegels