Geef cachet aan uw interieur

Met deze charmante, landelijke wandtegel voor uw keuken, geeft u extra cachet aan uw interieur. Deze keramische tegel is traditioneel en tijdloos. Het is de kwalitatieve afwerking die de keuken of badkamer van uw dromen verdient! Met deze landelijke wandtegel creëert u gezelligheid en een gevoel van nostalgie in uw interieur. Als u kiest voor een landelijke interieurstijl, kiest u voor een gevoel van rust in uw huis, en dat vertaalt zich in de keuze van materialen en kleuren. Deze tegel is mooi in combinatie met hout. Bekijk ook zeker onze keramische parkettegels die mooi samengaan met deze landelijke wandtegel. Bij een landelijke look kiest u best niet voor opvallende accentmuren. Sereniteit is troef. Al hoeft ook dat niet saai te zijn! Pasteltinten doen het ook erg goed in een landelijk interieur!

Veel mogelijkheden in deze reeks

De tegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In deze reeks zijn er ook enkele traditionele prints in diverse kleuren en vormen te vinden. Deze tegel past daarom in verschillende stijlen, al naargelang de kleuren en prints die u kiest. Voor een landelijk interieur, kan u kiezen voor de eerder neutrale, warme tinten. Voor een Marokkaans of bohemien geïnspireerd interieur, kiest u voor de levendige kleuren en prints. Het formaat van de tegel is 12 cm x 18 cm. Handig aan de tegels uit deze reeks is dat er ook afwerkingsboorden beschikbaar zijn.

Voordelen van deze landelijke wandtegel

Deze keramische tegel is ideaal om ruimtegevoel te creëren in uw keuken of badkamer. Grote rechthoekige tegels in een horizontale plaatsing werken verbredend en zorgen voor een rustgevend gevoel. Bovendien zijn er minder voegen, wat een voordeel oplevert naar onderhoud toe. Vraagt u zich af tot waar uw tegelwand moet reiken? Vroeger werd een badkamer volledig van tegels voorzien, maar nu betegelt men vaak de muren tot een bepaalde hoogte. Toch heeft het praktische voordelen om uw muur toch helemaal te betegelen: een betegelde muur kan tegen water en waterdamp. Als u kiest om een deel te schilderen met waterwerende verf, zal regelmatig herschilderen nodig zijn.