Waarom een keramische vloertegel in blauwe steen?

Deze keramische vloertegel in blauwe steen, met verouderde uitstraling, is erg populair bij onze klanten, omdat hij al de goede eigenschappen van een keramische tegel combineert met die van een echte natuursteen. Zo is de tegel vlot te onderhouden. Omdat het om een keramische tegel gaat, is hij slijtvast, duurzaam, vorstvrij en krasbestendig. De tegel is niet poreus, wat maakt dat hij vlekongevoelig is. Als er olie, wijn of water op gemorst wordt, kan de tegel eenvoudig worden gereinigd.  Bovendien is er een groot prijsverschil tegenover de echte natuursteen.

Voor elk type woning en ruimte

De keramische vloertegel in blauwe steen kan gebruikt worden in een klassieke of eerder moderne woning, en in alle mogelijke ruimtes. Doordat de tegel zo sterk en onderhoudsvriendelijk is, is hij zelfs ideaal voor uw keuken, leefruimte, badkamer of terras. Bovendien zijn ze perfect te combineren met diverse wandtegels die u eveneens bij Gilbo Tegels kan vinden. U kan uw vloer van de leefruimte laten doorlopen tot op het terras, zodat dit een verruimend effect teweeg brengt. Vaak wordt deze tegel ook gebruikt voor een commerciële ruimte. Deze vloertegel ziet er erg naturel uit. De tegels zijn beschikbaar in volgende formaten: 60 x 90 cm, 60 x 60 cm, 30 x 60 cm, 7,5 x 30 cm en 20 x 20 cm. De tegels zijn verkrijgbaar in 1 cm dik en 2 cm dik (deze laatste is geschikt voor buitentoepassingen).

Nauwelijks te onderscheiden van de echte natuursteen

Kom zeker langs in onze showroom om onze keramische vloertegels in blauwe steen te bekijken. U merkt nauwelijks een verschil in tekening en structuur tegenover de echte natuursteen. Deze tegel heeft een rustieke rand. We bieden een grote variatie in dit soort tegels aan. De keramische tegel in blauwe steen is te verkrijgen in gepolijste en matte uitvoering.

Makkelijk te plaatsen

Keramische tegels zijn makkelijk te plaatsen. Gilbo Tegels geeft u advies als u uw vloertegels zelf wil leggen, maar brengt u eveneens graag in contact met een gespecialiseerde vakman.

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek hier onze andere Vloertegels