Beste klant, wij gesloten van vrijdagmiddag 20 december tot zondag 5 januari, Wij wensen jullie een fijn eindejaar ! Het Gilbo Team

Badkamertegels in natuurtinten

Badkamertegel met natuurlijke kleuren

Deze badkamertegel in natuurtinten zijn heel mooi geschakeerd in kleur. Deze reeks is verkrijgbaar in een formaat van 20 x 20 cm. Heel wat tegels die momenteel worden verkocht, zijn sober van kleur zoals deze badkamertegel. Tegels in grijstinten en antraciet doen het erg goed. In combinatie met witte keramische meubelen, zoals wastafels, bad en douchebak, zorgt deze tegel voor een warme uitstraling in uw badkamer. Mooi bij deze tegels is het keramisch parket.

De keuze in keramische tegels is enorm. U kan gladde en strak afgewerkte exemplaren vinden, maar net zo goed een keramische tegel met de look van natuursteen of hout. Dat maakt dat u zich niet hoeft te beperken in uw keuze van vloer- of wandmaterialen voor uw badkamer. Dankzij de geavanceerde productietechnieken vindt u keramische tegels met het uitzicht van gepolierd beton, metaal, parket of natuursteen, met een glanzende of verweerde uitstraling.

U kan uw badkamervloer laten doorlopen op uw wand, door dezelfde tegels te gebruiken. Enige verschil is de lijm die wordt gebruikt bij het betegelen. Technisch vormt dit geen enkel probleem. Het betegelen met dezelfde keramische tegel gebeurt soms op alle wanden, soms slechts op één accentmuur. Ook in het kleinste kamertje zien we deze trend vaak terug. Bij Gilbo Tegels geven we u graag advies over de lijmsoort die u best gebruikt.

Voordelen keramische badkamertegels

In tegenstelling tot hout of natuursteen, zijn keramische tegels erg geschikt voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer, toiletruimte of aan uw zwembad. Ze zijn bovendien krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Als er zeep of tandpasta op uw keramische badkamertegel terecht komt, kan u dit met wat water probleemloos weghalen. Vuil dringt niet door. Leuke extra voor een handige doe-het-zelver is dat keramische tegels makkelijk zelf te plaatsen zijn. We geven u graag meer praktische tips bij uw bezoek aan onze toonzaal!