Volkeramische terrastegel, een mooie combi met buitenruimtes

Uw tuin kan een mooie aanvulling zijn van uw binnenruimtes. Een mooi en onderhoudsvriendelijk terras hoort daar uiteraard bij. U wil zonder zorgen een feestje kunnen organiseren op uw terras, zonder u zorgen te maken dat de kinderen krassen maken op de tegels, of dat er gemorst wordt met wijn of mayonaise.

Deze volkeramische terrastegel is vorst- en krasvrij. Geen schrik voor glijpartijen, zelfs als het nat is, want deze tegel heeft een antisliplaag. In tegenstelling tot terrasvloeren in hout of natuursteen, verkleurt een volkeramische terrastegel niet. Geeft u toch de voorkeur aan een betonlook, een natuursteenlook of een houtlook, dan kan u dat uitzicht combineren met het gebruiksgemak van een keramische tegel. Door de perfecte imitatie van de structuren van deze vloeren, zijn de keramische vloertegels nauwelijks van deze vloeren te onderscheiden.

Keramische tegels kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Hierdoor kan u uw vloer van binnen mooi laten doorlopen op uw terras. U creëert hierdoor een rustgevend en uniform uitzicht. In ons ruime assortiment van terrastegels, bieden wij diktes van 1 cm of 2 cm aan.

Raad op maat

In onze toonzaal kan u de verschillende mogelijkheden bekijken op grotere oppervlakken, om zo doordacht uw keuze te maken. Ons team geeft u de pro’s en de contra’s van de verschillende volkeramische terrastegels. We geven u advies over de verschillende mogelijkheden, en de zaken waaraan u moet denken bij het aanleggen van een terras. We hebben een uitgebreide checklist die we graag samen met u overlopen. We begeleiden u vanaf het ontwerp en de voorbereiding tot het effectief aanleggen van uw terras. Ongeacht of u zelf uw terras gaat aanleggen, of een beroep doet op een vakman.

Gilbo Tegels heeft een ruim aanbod aan vloer- en wandtegels, in een groot gamma aan kleuren en formaten. Bezoek onze showroom aan de Nieuwe Kaai in Turnhout!