Kies voor keramische tegels!

Keramische tegels worden machinaal vervaardigd uit dunne lagen keramisch materiaal, zoals zand en klei. Ze worden op zeer hoge temperaturen gebakken waardoor ze heel hard, sterk en vuurbestendig worden en ze dus heel duurzaam, slijtvast, vlekvrij en onderhoudsvriendelijk zijn. Daarbij is een keramische tegel ook een perfecte vloer om te combineren met vloerverwarming en helemaal perfect voor uw huis in de toekomst.

Kies voor keramische tegels
Tegels kopen

Kies de tegellook die jij mooi vindt!

In keramische tegels bestaan alle mogelijke looks. You name it, houtlook, betonlook, natuursteenlook, ... zelliges, metrotegels, patroontegels, ... heel klein vs heel groot in alle kleuren. Wil je mooie effecten bereiken door vloer- en wand met hetzelfde materiaal te bekleden of binnenvloeren laten doorlopen naar buiten, de keramische tegel is winnaar!

Kies voor een ruime toonzaal!

Een tegel kopen is niet zo eenvoudig als je je niet goed kan inbeelden wat het eindresultaat zal zijn. Gilbo tegels heeft een heel ruime toonzaal waar de tegels in grote oppervlakten getoond worden en waar er plaats is om alle mogelijke combinaties te maken. We streven er naar om u een echt beeld te geven van de ruimte die u voor ogen heeft.

Kies voor een ruime toonzaal
Kies voor professioneel advies

Kies voor professioneel advies!

Wij vinden dat het onze taak is eerlijk raad te geven en onze klanten bewust te maken van de kwaliteitsverschillen en de eigenschappen van de diverse tegels. In uw zoektocht naar de ideale combinatie, wordt u bijgestaan door een professioneel team met jaren ervaring in de tegelbranche.