Verde

Verde

Verde 1999 is een Italiaanse tegelfabrikant met prachtige kwaliteitstegels van verfijnd design. Van natuursteenlook tot betonlook. Verbluffend naturel.

Appiani

Appiani

Appiani is een vooraanstaande Italiaanse keramische mozaïekfabriek, met een scala van meer dan 500 kleurcombinaties. Je kan kiezen uit talloze standaardmixen, tot zelf een mozaïek samen te stellen. De mozaïeken zijn zeer duurzaam en geschikt voor vloer en muur zowel voor binnen als buiten.

Coem

Coem

Bij Gilbo Tegels vindt u een mooi assortiment keramische tegels van het merk Coem. De firma Coem bestaat reeds sinds 1970, en staat voor kwalitatieve tegels die puurheid, kracht en design uitstralen. Het bedrijf laat schoonheid en technologie mooi hand in hand gaan. In het gamma vindt u keramische tegels die zowel voor vloeren als voor wanden kunnen worden gebruikt, en dit in zowel particuliere als commerciële panden. Coem produceert keramische tegels voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Daarbij zijn de mogelijkheden enorm, zowel in formaten als in afwerking. U vindt hun keramische tegels vaak terug in interieurbladen. Ze houden van traditie, maar werpen een blik naar de toekomst, naar innovatie en duurzaamheid.

Productie bij Coem

Coem heeft twee fabrieken, die gesitueerd zijn bij het Italiaans keramisch district. Van begin tot eind wordt de productie van de keramische tegels in deze fabrieken gedaan. Het bedrijf probeert hun keramische tegels steeds te verbeteren. Zo zijn er keramische tegels die niet te onderscheiden zijn van een vloer in natuursteen, en keramische tegels die eruit zien als een houten parketvloer. Inspiratie halen ze uit de natuur, en de geweldige materialen die daaruit voortkomen. In dit hele proces staan kwaliteit, coherentie en consistentie centraal, samen met een jarenlange ervaring, technologisch onderzoek en – last but not least – focus op de klant. Bovendien werkt  Coem op een erg duurzame manier, en creëren ze keramische tegels uit natuurlijke basismaterialen, deels uit gerecycleerd materiaal.

Steeds vooruitstrevend

Coem heeft altijd in direct contact gestaan met de wereld van architectuur. Ze bekijken samen met architecten de mogelijkheden in ruimte en dimensie en vertalen dit in nieuwe grote keramische oplossingen. Ze denken verder dan de formaten die nu traditioneel worden gebruikt, en zoeken naar oplossingen voor de toekomstige behoeften, om zo gebouwen nog mooier en impressionanter te maken. De nieuwste technieken die ze gebruiken, laten het toe om effecten, kleuren en texturen te verrijken. Daardoor is het bij voorbeeld mogelijk om een mooie continuïteit te creëren tussen vloeren en wanden.

Fioranese, tegels van Italiaanse origine

Fioranese, tegels van Italiaanse origine

De toonaangevende Italiaanse tegelproducent Fioranese staat garant voor een verfijnd ontwerp van design keramische tegels. Dé gedroomde combinatie van natuurlijke materialen, authenticiteit,  kwaliteit en praktisch gebruik. Deze trendsetter speelt volledig in op de hedendaagse lifestyle. U vindt een ruim assortiment van Fiorenese tegels bij Gilbo Tegels. Kom beslist eens kijken in onze toonzaal waar u de tegels als een echte vloer ziet liggen.

Fiorenese, een vaste waarde

De firma Fiorenese heeft ruim 50 jaar ervaring in het maken van keramische tegels. De pijlers van het bedrijf zijn creativiteit, intelligentie en een innovatieve spirit. De medewerkers, die allen een grote passie, professionalisme en ervaring hebben in het maken van keramische vloeren met een Italiaans design, vormen de basis van hun succesvolle business.

Fiorenese ontwerpt keramische vloeren voor een wereld die steeds in beweging is. Het productieproces wordt gekenmerkt door hoge kwaliteitseisen en technologische innovatie. Zo combineren ze steeds traditie met innovatie, functionaliteit met schoonheid, technologie en duurzaamheid, door een continu proces van creatieve en technische vernieuwing. Dat maakt dat de vloeren die ze produceren van alle tijden zijn. Fiorenese ontwerpt vloeren voor zowel binnen- als buitentoepassingen, en zorgt ervoor dat elke ruimte zijn eigen stijl heeft. In hun gamma vindt u vloeren voor elke smaak en stijl.

Het gamma van Fiorenese

Het gamma van Fiorenese omvat zowel vloertegels als wandtegels, en dit voor zowel commerciële als particuliere panden. Doorgedreven ervaring en knowhow in het maken van keramische tegels, gecombineerd met de gedetailleerde kennis van de materialen zorgt ervoor dat Fioranese vloertegels maakt die van een uitmuntende kwaliteit zijn.

Voor Fiorenese staat het proces nooit stil, en zoeken ze steeds naar oplossingen voor vloeren en wanden die schoonheid met functionaliteit combineren. Op die manier wordt de woning een plaats waar het leuk vertoeven is.

De collecties van Fiorenese bieden een uitgebreid gamma aan kleuren, formaten en afwerkingen, zodat de tegels in verschillende locaties kunnen worden gebruikt. Het esthetische aspect is prioritair, maar schoonheid alleen is niet voldoende, tenzij u er de garantie van een superieure kwaliteit en veiligheid bijkrijgt. En dat hebben ze bij Fiorenese begrepen! Ze spelen in op de trends van over de hele wereld, zich baserend op de levensstijl en de noden van de consument met zijn emoties en zijn inspiraties.

Altair, groot aanbod in wandtegels

Altair, groot aanbod in wandtegels

Vanaf het ontstaan van de firma in 2004, biedt Altair Ceramics onafgebroken de beste service en kwaliteit in tegels voor in uw huis of op uw terras. Altair biedt een heel gevarieerd gamma aan wandtegels in een grote waaier aan kleuren, stijlen en formaten. Altair is gespecialiseerd in kleine formaten ( 10 x 10 cm, 7,5 x 15 cm, 15 x 15 cm,…) De tegels zijn vlak of met een afgeschuinde boord te verkrijgen. Gilbo Tegels biedt deze keramische tegels aan met matte of glanzende afwerking. Altair heeft eveneens tegels met een gladde of gecraqueleerde afwerkingslaag. Beslist de moeite waard om eens van nabij te kijken, zijn de metrotegels die Altair eveneens in gamma heeft.

Een woordje uitleg bij metrotegels

Metrotegels zoals we die momenteel in heel wat hedendaagse ruimtes tegenkomen, kennen hun oorsprong in de tegels die vroeger in metrostations werden gebruikt. Metrotegels hebben een glanzend oppervlak en afgeschuinde wanden, waardoor het licht wordt weerkaatst. Perfect voor bij voorbeeld een moderne badkamer of toiletruimte! Heel hip is het om deze tegels in uw keuken te gebruiken. Metrotegels zijn prachtig in combinatie met mozaïektegels.

Op groot formaat te bezichtigen

Het is niet evident om uit de ruime mogelijkheden, de juiste tegels te kiezen voor uw huis en buitenruimtes! Daarom vindt u bij Gilbo Tegels een heel gamma aan merken, formaten en kleuren op grote oppervlakken, om een beter idee te krijgen welke tegels de juiste look ‘n’ feel hebben voor uw persoonlijke ruimtes. Bovendien staat ons team u graag bij met praktisch advies. We laten u weten hoe u de ruimtes best opmeet en hoeveel snijverlies u moet bijrekenen. Uiteraard stopt het niet daar. We geven u graag mee hoe u de vloer moet afwerken en invoegen, welke lijm het meest geschikt is. Kortom, we staan u bij van aanvang tot afwerking van uw tegelvloeren!

Cesi, wandtegels in alle kleuren

Cesi, wandtegels in alle kleuren

Cesi, een Italiaanse fabrikant van wandtegels, is dé referentie in mozaïeken. U vindt de tegels in diverse formaten, tot 20 x 20 cm. Het gamma dat Cesi aanbiedt, is erg uitgebreid: diverse kleuren en vormen, in matte en blinkende afwerking. De tegelfabrikant is gevestigd in het charmante stadje Sirone in Italië. Naast het uitgebreide gamma aan mozaïektegels, vindt u bij dit merk ook prachtige vloer- en wandtegels voor binnen en buiten. Daarnaast zijn er metrotegels in diverse kleuren. Het merk heeft zes verschillende series, van klassiek tot modern. Eén ding staat buiten kijf: met deze tegels geeft u uw vloer of wand een luxueuze uitstraling!

50 jaar ervaring

Meer dan 50 jaar is Cesi begeesterd door het creëren, het plannen en het realiseren van hoogwaardige keramische tegels, die wereldwijd tot de top behoren, en zelfs de meest veeleisende klanten plezieren! Het Cesi-team is voortdurend aan het zoeken naar de mooiste kleuren en de selectie van de beste grondstoffen. Met dit uitgebreide gamma zijn er eindeloze mogelijkheden aan combinaties en oplossingen mogelijk. Houdt u van een speelse toets door witte tegels af te wisselen met gekleurde, al dan niet in hetzelfde formaat? Of gaat u voor een strakke vloer en wand? Met het gamma van Cesi kan u ook uw eigen patroon creëren. U zet uw ruimte helemaal naar uw hand. De tegels worden zowel voor particuliere als voor professionele toepassingen gebruikt, een extra bewijs dat de tegels heel wat kunnen doorstaan!

Te bezichtigen bij Gilbo Tegels

Bent u benieuwd om de Cesi-tegels te ontdekken? Bij Gilbo Tegels tonen we u graag het assortiment, met behulp van grote oppervlakken met deze tegels, zodat u een goed idee heeft hoe de tegels er in werkelijkheid zullen uitzien. Ons team staat u graag bij met raad omtrent het zelf betegelen of laten betegelen van uw ruimtes!

La Faenza, stijlvolle tegels

La Faenza, stijlvolle tegels

La Faenza Ceramica is een italiaanse fabrikant van vloer- en wandtegels. Dankzij jarenlange expertise slaagt La Faenza erin om tegels te maken met een mooie synergie tussen innovatie en traditie! Gekend voor mooie, stijlvolle, kwalitatieve tegels. Bewonder dit merk in onze showroom.

Phorma

Phorma

Phorma is een Italiaanse tegelfabrikant gevestigd in Sassuolo. Phorma biedt kwalitatieve en esthetische tegels aan. Keramische vloer- en wandtegels tot zelf keramische parket. De Phorma producten voldoen aan de hoogste criteria van kwaliteit, design en elegantie.

Villeroy & Boch, tijdloze elegantie in tegels

Villeroy & Boch, tijdloze elegantie in tegels

Villeroy & Boch is gekend voor tijdloze elegantie in tegels. Alsook het innovatieve design en uitzonderlijke kwaliteit sinds 1748. Villeroy & Boch is een richtingbepalend merk met jarenlange expertise. Volkeramische vloertegels of geglazuurde wandtegels.

Eerder traditioneel of strak modern? De collectie van Villeroy & Boch is zo gevarieerd, laat u overtuigen door de omvangrijke collectie.

Gilbo kan u de hele collectie leveren.

Imola, Italiaans design voor vloer- en wandtegels

Imola, Italiaans design voor vloer- en wandtegels

Imola is een Italiaans tegelmerk met een enorme collectie vloer- en wandtegels. Ze produceren al jaren op hoog niveau en voldoen aan de nieuwste trend op het gebied van lifestyle en trends.

Alle soorten en maten zijn verkrijgbaar. Gilbo kan u de hele collectie leveren. Voor meer informatie kan u ook terecht op onze website.

Sichenia

Sichenia

De hoofdzetel van Sichenia is gevestigd in Italië te Sassuolo. Deze fabrikant heeft een heel mooi aanbod in hoogtechnologische en esthetische tegels. Tegels met karakter en uitstraling. Keramische tegels die het verschil maken in uw interieur. Sichenia staat dan ook gekend voor zijn vooruitstrevend design. Gilbo kan u de hele collectie leveren.