Mosa, design tegels voor binnen en buiten

Mosa is een Nederlandse tegelproducent met meer dan 130 jaar ervaring die voortdurend verrast met onderscheidende tegelconcepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa een bijdrage leveren aan architectonische ontwerpen voor nu en morgen. Innovatie en design zijn daarbij belangrijke waarden. Tijdens het ontwerp- en productieproces zet de firma zich bovendien sterk in voor duurzaamheid.

Vloertegels

De vloertegeldesigns voldoen aan de strengste kwaliteits- en functionaliteitseisen of overtreffen deze zelfs, maar het is vanwege het design dat Mosa een trendsetter is op het gebied van tegels. Schitterende esthetica in combinatie met praktische technieken worden vertaald in uiterst verfijnde en complete architectonische oplossingen. Veel van vloertegelseries zijn voorzien van doordachte details, zoals blindengeleidetegels. U vindt er een ruime keuze op elkaar afgestemde kleuren, formaten, antisliptegels, sierstrippen en accessoires.

De vloertegels zijn eveneens uitstekend geschikt voor buitentoepassingen. Zo maakt u een naadloze overgang van interieur naar exterieur. In de collectie vindt u extra sterke buitentegels in grote formaten. De vloertegels zijn van nature geschikt voor buitentoepassingen, mits direct verlijmd op een (betonnen) onderconstructie. U kunt de sfeer van uw woonkamer zo moeiteloos doortrekken naar buiten. De ‘XT-tegels’, zijn perfect geschikt voor intensief gebruik op bijvoorbeeld terrassen, balkons, galerijen of entrees van (openbare) gebouwen. Deze grootformaat buitentegels zijn dubbeldik en daardoor zwaar belastbaar, kras- en slijtvast, weerbestendig, bestand tegen vlekken en te verwerken op een vloersysteem of gestabiliseerd zandbed. Naast een vlakke uitvoering zijn de tegels ook verkrijgbaar in reliëf-uitvoering met verhoogde antislipwaarde.

Wandtegels

Het bekroonde Mosa Design Team ontwikkelt bijzonder innovatieve en geavanceerde wandtegelseries, kleuren en systemen, mede dankzij hun flexibele, hypermoderne in-house productiefaciliteiten. Alle wandtegels zijn twee maal gebakken of gebrand voor een hoogwaardige glazuurlaag met een glanzend of subtiel mat oppervlak. Ze zijn modulair en eenvoudig te plaatsen dankzij de consistente en zeer nauwkeurige afmetingen.

Kom de verschillende mogelijkheden bezichtigen op grote oppervlakken in onze toonzaal. We bekijken welke tegels het meest geschikt zijn voor uw woning en terras!