Carati, van Italiaanse origine

Carati is een groeiend Italiaans bedrijf dat een groot aanbod heeft in vloer -en wandtegels. Carati staat voor service, kwaliteit, professionaliteit en eenvoud.

Het bedrijf is gespecialiseerd in keramische tegels, en dit in diverse formaten en diktes (van 3 tot 20 mm). Lengtes gaan van enkele centimeter tot een meter. Grote tegels geven een ruimtelijk gevoel. Combinaties van kleuren en groottes in dezelfde stijl zijn steeds mogelijk. Ook biedt Carati een ruimte keuze aan oppervlaktestructuren in tegels.

Hoogwaardige kwaliteit bij Carati

Het bedrijf vertrekt steeds van hoogwaardige kwalitatieve grondstoffen, om zo de beste tegels te kunnen aanbieden. Alle tegels moeten esthetisch, technisch en functioneel voldoen aan de hoge standaarden die Carati vooropstelt. De tegels kunnen tegen een stootje, ze voldoen aan de Europese norm inzake kras- en slijtvastheid.

Keramische tegels zijn opgebouwd uit een compact en niet-poreus materiaal waardoor ze resistent zijn tegen vocht en vorst. Perfect geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens, maar ook voor het terras, of rond een zwembad. De keramische tegels van Carati zijn makkelijk in onderhoud, zijn vlekvrij en eenvoudigweg met water en zeep te reinigen. U moet geen speciale onderhoudsproducten in huis halen.

Interessant en geruststellend weetje is dat keramische tegels onbrandbaar zijn, en zelf brandvertragend werken.

Advies bij Gilbo Tegels

Naast deze Italiaanse tegels, biedt Gilbo Tegels een uitgebreid gamma aan merken en formaten aan. Ons team helpt u graag bij het zoeken naar de juiste tegels voor uw woning, voor vloer en/of wand, voor woonkamer en/of badkamer, voor binnen en/of buiten. U ziet grote oppervlakken van de tegels in onze toonzaal, zodat u een goed idee heeft welke tegels het meest geschikt zijn. We helpen u ook graag verder met informatie omtrent snijverlies, grootte van de voegen, en zelfs bij het zoeken naar de beste vakman voor uw tegelwerken.