Vanaf het ontstaan van de firma in 2004, biedt Altair Ceramics onafgebroken de beste service en kwaliteit in tegels voor in uw huis of op uw terras. Altair biedt een heel gevarieerd gamma aan wandtegels in een grote waaier aan kleuren, stijlen en formaten. Altair is gespecialiseerd in kleine formaten ( 10 x 10 cm, 7,5 x 15 cm, 15 x 15 cm,…) De tegels zijn vlak of met een afgeschuinde boord te verkrijgen. Gilbo Tegels biedt deze keramische tegels aan met matte of glanzende afwerking. Altair heeft eveneens tegels met een gladde of gecraqueleerde afwerkingslaag. Beslist de moeite waard om eens van nabij te kijken, zijn de metrotegels die Altair eveneens in gamma heeft.

Een woordje uitleg bij metrotegels

Metrotegels zoals we die momenteel in heel wat hedendaagse ruimtes tegenkomen, kennen hun oorsprong in de tegels die vroeger in metrostations werden gebruikt. Metrotegels hebben een glanzend oppervlak en afgeschuinde wanden, waardoor het licht wordt weerkaatst. Perfect voor bij voorbeeld een moderne badkamer of toiletruimte! Heel hip is het om deze tegels in uw keuken te gebruiken. Metrotegels zijn prachtig in combinatie met mozaïektegels.

Op groot formaat te bezichtigen

Het is niet evident om uit de ruime mogelijkheden, de juiste tegels te kiezen voor uw huis en buitenruimtes! Daarom vindt u bij Gilbo Tegels een heel gamma aan merken, formaten en kleuren op grote oppervlakken, om een beter idee te krijgen welke tegels de juiste look ‘n’ feel hebben voor uw persoonlijke ruimtes. Bovendien staat ons team u graag bij met praktisch advies. We laten u weten hoe u de ruimtes best opmeet en hoeveel snijverlies u moet bijrekenen. Uiteraard stopt het niet daar. We geven u graag mee hoe u de vloer moet afwerken en invoegen, welke lijm het meest geschikt is. Kortom, we staan u bij van aanvang tot afwerking van uw tegelvloeren!