Kleuren | Gilbo tegels

Kleuren

Heel wat zachte kleuren zoals wit, grijs en beige in de tegelverkoop maar spring er gerust eens uit en kies voor een opvallende kleur of kleuraccent. Ontdek hier enkele unieke creaties en laat u inspireren voor uw interieurproject.

Kleuren

Strakke badkamer in terrazzo

Strakke badkamer in terrazzo

Knappe badkamer in terrazzo stijl. Verkrijgbaar in 30×30, 60×60 en 60×120. Diverse kleuren van bianco, beige, grijs tot antraciet. Verkrijgbaar in kleine en grote granulaten. Te bezichtigen in de toonzaal.

Lees meer

Frisse trendy look voor keuken

Frisse trendy look voor keuken

Deze groene tegeltjes brengen dé speelse finishing touch in jouw keuken. Verkrijgbaar in formaat 7,5×30, in diverse kleuren: wit, geel, grasgroen, beige, bruin, blauw en rood.

Lees meer

Patroontegel voor karaktervolle keukenwand

Keramische patroontegel: charmant en praktisch

Patroontegel als blikvanger Deze stijlvolle patroontegel geeft instant karakter in uw woning, door hem bij voorbeeld te gebruiken voor uw keukenwand. Vaak worden hij ook als accent gebruikt in een keuken, inkomhal, toilet of badkamer. Ideaal voor wie van vintage houdt! Patroontegels zorgen bovendien voor een tijdloze uitstraling. Ze worden zowel in een moderne loft, een stadswoning als een…

Lees meer

De afbeeldingen die u op onze site terug vindt, zijn slechts een greep uit ons aanbod. Kijk zeker eens verder bij Tegels en Info/Inspiratie. Informeer gerust of we ook uw droomtegel kunnen leveren of kom eens langs in onze toonzaal in Turnhout.