Acties
acties-mobile-Gilbo

Acties

Koop nu voordelig een vloertegel met gekartelde rand

Koop nu voordelig een vloertegel met gekartelde rand

In ons gamma hebben we de ‘Imola Beestone’, een donkergrijze volkeramische vloertegel met gekartelde rand. Waarom zou je trouwens kiezen voor een vloer in natuursteen? Deze vloertegel ziet er net hetzelfde uit –  door zijn gekartelde randen, met reliëf in elke tegel en de nuances in kleur – maar combineert deze eigenschappen met de voordelen van een keramische tegel.

Keramische tegels zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk, dit in tegenstelling tot vloeren in natuursteen. Bovendien behouden keramische tegels hun kleur. Er kan geen vuil in de tegels trekken omdat hij niet poreus is. Reden hiervoor is dat keramische tegels op hoge temperatuur worden gebakken, waardoor ze tegen een stootje kunnen! Deze robuuste vloer zal elk feestje met glans doorstaan! Ons team kan u advies geven omtrent het onderhoud van deze tegels. Een keramische tegel gaat perfect samen met vloerverwarming, een niet te onderschatten voordeel!

De Imola Beestone heeft een klassieke uitstraling en is mooi in combinatie met wandtegels in poedertinten, of in warme kleuren! Een vloer in deze tegel doet zowel stoer als chique aan! Door de structuur zie je er nauwelijks vuil op.

Koop deze tegel nu extra voordelig!

De Imola Beestone heeft een formaat van 45 x 45 cm. Eén van de voordelen van een keramische vloertegel is de prijs. Bovendien kan u nu nog voordeliger uw slag slaan! Normale prijs is 28,35 EUR/m², maar nu kan u deze tegels aankopen aan 17 EUR/m² (excl. BTW).

Deze aanbieding is geldig bij rechtstreekse aankoop, en zolang de voorraad strekt.

Nog niet volledig overtuigd? Kom beslist eens een kijkje nemen in onze toonzaal. Daar vindt u naast deze vloertegel met gekartelde rand, ook tal van andere mogelijke toepassingen. We geven u graag raad voor het plaatsen van uw tegelvloeren: hoe de vloer leggen, welke lijm gebruiken, in welke kleur voegen,…  Een keramische vloer is makkelijker te leggen dan de variant in natuursteen.

 

 

Actie Sichenia Fusion grigio 60,5 x 60,5

Actie Sichenia Fusion grigio 60,5 x 60,5

Sichenia Fusion 6813

Volkeramische tegel formaat 60,5/60,5 dikte 10,00 mm

Tint grijs

Normaal 36,20 €/m² nu aan 17,50 €/m² (excl. BTW)

Enkel geldig bij rechtstreekse aankoop

Prachtige grijze tegel aan voordelige voorwaarden

Prachtige grijze tegel aan voordelige voorwaarden

Vandaag kan u een prachtige grijze tegel kopen aan uitzonderlijke voorwaarden. Het gaat om de volkeramische tegel, Imola Micron, met een formaat van 30 cm x 60 cm, en een dikte van 10,5 cm. Voordeel van deze tegel is dat hij voor vloer én wand gebruikt kan worden, voor een mooi uniform effect in – bij voorbeeld – badkamer of keuken. Er is een partij van 25 m²  beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap! Normale prijs voor deze keramische grijze tegel is 45 €/m² , maar u kan hem nu aan de uitzonderlijke prijs van  25 €/m² (excl. BTW) aankopen. Dit aanbod is enkel geldig bij rechtstreekse aankoop.

Grijs als trendkleur van het moment

Een grijze vloer blijft een klassieker. Tijdloos maar toch modern. Traditioneel maar met een moderne twist. Bovendien blijft uw ruimte er na vele jaren nog steeds hedendaags uitzien, ongeacht de trends van dat moment. Tegels staan voor comfort, hygiëne en schoonheid en kunnen gebruikt worden in alle ruimtes van uw huis.

U kan kiezen om deze grijze tegel voor vloer en wand te gebruiken, maar hij is eveneens erg mooi in combinatie met de Zelliges tegeltjes die voor een apart accent kunnen zorgen. U kan hierbij kiezen voor een ton-sur-ton effect, maar ook contrasterende kleuren zijn een mogelijkheid. Grijze tegels doen het bovendien erg goed met badkamermeubels in houttinten, die het geheel een warmere look geven.

Meer mogelijkheden in onze showroom

In onze toonzaal kan u rekenen op een persoonlijke service en een uitgebreide keuze. Gilbo Tegels werkt enkel met topmerken van een uitstekende kwaliteit. We bekijken welke tegel het meest geschikt is voor uw huis, en geven u graag advies op maat. Informatie over de mogelijke combinaties, welke lijm te gebruiken, hoe groot de voeg moet zijn en in welke kleur,… zijn allemaal zaken waarbij ons team u van dienst kan zijn.

 

Makkelijk te onderhouden terrastegel

Makkelijk te onderhouden terrastegel

Geniet nu van deze keramische terrastegel, gestraald en behandeld. Deze tegel heeft een formaat van 40 cm x 40 cm, met een dikte van 3,7 cm. De normale prijs is 27 €/m² maar u kan hem nu kopen aan  10 €/m² (excl. Btw). Er is 3,84 m² beschikbaar! Dit aanbod is enkel geldig bij rechtstreekse aankoop.

 

Prachtige beige tegel aan een voordelige prijs!

Prachtige beige tegel aan een voordelige prijs!

Beige, een prachtige kleur die past bij elke interieur. Steeds meer mensen kiezen voor de nude tint. Gilbo Tegels heeft nu een mooie beige tegel, volkeramisch, in promotie, de Imola Concrete Project, met een formaat van 30 cm x 60 cm, en een dikte van 10,5 mm.

De tegel is gerectificeerd, wat wil zeggen dat deze beige tegel recht gezaagde kanten heeft. De tegels hebben heel strak recht gezaagde zijkanten en scherpe hoeken, wat als voordeel heeft dat u de tegels strakker kunt plaatsen, met een minimale voeg in uw wand of vloer. Doorgaans wordt een voeg van 2 mm gebruikt, zodat er toch een minimum aan ruimte is, moest de wand of vloer gaan werken.

Het is een precisiewerkje om met gerectificeerde tegels en een minimale voeg te werken, maar het eindresultaat zal er top uitzien. Bij Gilbo Tegels kunnen we u steeds raad geven omtrent de verschillende soorten voegsels (al dan niet te gebruiken in natte ruimtes) en hoe de tegels best te plaatsen. Uiteraard kunnen we u ook steeds in contact brengen met een professionele tegelplaatser.

Deze beige tegel kan voor vloer en wand

Deze beige tegel is geschikt voor zowel toepassingen op de vloer, als op de wand. Prachtig is ook als de tegel doorloopt van vloer naar wand, voor bij voorbeeld een badkamer of keuken. Gebruikt u beige in uw slaapkamer, dan creëert u zo het ultieme hotelgevoel. Beige is een neutrale kleur, die prachtig samengaat met intens warme kleuren. Combineert u de beige tegel met een zonnig geel, dan heeft u er een instant vakantiegevoel bij! In combinatie met wit gaat u voor een tijdloze en zuivere stijl. U kan de beige tegel gebruiken voor een rustieke uitstraling. Mooi is ook als u het combineert met kopereffecten of warme houttinten.

Snel zijn is de boodschap

Wees er snel bij, want er is nog een partij van 43 m² beschikbaar. Normale prijs voor deze tegel is 45,50 €/m², maar u kan hem nu kopen aan 25 €/m² (excl. BTW). Deze actie is enkel geldig bij rechtstreekse aankoop.